Termo drikkeflaske | Tropical Green | Rustfri Stål | 350 ml

DKK 169,00

Drikkeflaske fra danske AYA&IDA i rustfrit stål. Flasken i farven Tropical Green indeholder 350 ml og er en perfekt størrelse på farten og til børn. Drikkedunken har termoeffekt og kan holde dine drikke kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Flasken er fri for BPA, kemi og hormonforstyrrende stoffer.

En drikkeflaske der er perfekt til mor, far og børnene på tur, uanset om du er til iskoldt vand, varm kaffe og te, eller forfriskende lemonade. En drikkeflaske der ikke afgiver smag og kondenserer ikke – hverken indeni eller udenpå.

Det minimalistiske og stilrene udtryk tiltaler mange og hvert familiemedlem kan få sin egen personlige farve. Farven er pulverlakeret, hvilket giver et ru udtryk og en mere holdbar farve. De genanvendelige drikkeflasker er robuste og er bedre for miljøet og dig.

Du kan tilkøbe det smarte sportslåg, der især er smart, når du har hænderne fulde med børn. På den måde kan du betjene din drikkeflaske med én hånd og behøver ikke skrue låget helt af hver gang. Låget er også perfekt til mindre børn, da de kan åbne og lukke drikkeflasken med et enkelt klik. Flasken er naturligvis 100 pct. tæt med et klik.

Yderligere information

Kapacitet 350 ml
Åbning 3,6 cm
Diameter 6,7 cm
Højde 17,8 cm
Vægt 227 g

Rengøring af drikkeflaske fra AYA&IDA

Vi anbefaler, at drikkeflasken skylles med varmt vand efter brug hver gang, især hvis flasken bruges til opbevaring af anden væske end vand. Til dybdegående rengøring foreslår vi at bruge varmt vand, mild sæbe og en flaskebørste.
Når de først er vasket, så lad dem tørre med hætten og flaskehalsen nedad så vandet kan løbe af.
VIGTIGT: Tåler ikke opvaskemaske.

Yderligere information