Termo drikkeflaske | Dark Grey | Rustfri Stål | 750 ml

DKK 199,00

Termo drikkeflaske i 750 ml fra danske AYA&IDA i rustfrit stål. Flasken i farven Dark Grey kan holde drikke kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Flasken er fri for BPA, kemi og hormonforstyrrende stoffer.

En drikkeflaske der er perfekt til mor og far på farten, uanset om du er til iskoldt vand, varm kaffe og te, eller forfriskende lemonade. En drikkeflaske der ikke afgiver smag og som sparer naturen for unødigt plastik.

Det minimalistiske og stilrene udtryk tiltaler mange og det kan være svært at vælge mellem de mange lækre farver. De genanvendelige drikkeflasker er robuste og er bedre for miljøet og dig.

Du kan købe det smarte sportslåg, der især er praktisk hvis du ammer, eller har hænderne fulde med børn. På den måde kan du betjene din drikkeflaske med én hånd og behøver ikke skrue låget helt af hver gang.

Yderligere information

Kapacitet 750 ml
Åbning 3,6 cm
Diameter 7 cm
Højde 28,5 cm
Vægt 360 g

Rengøring af drikkeflaske fra AYA&IDA

Vi anbefaler, at drikkeflasken skylles med varmt vand efter brug hver gang, især hvis flasken bruges til opbevaring af anden væske end vand. Til dybdegående rengøring foreslår vi at bruge varmt vand, mild sæbe og en flaskebørste.
Når de først er vasket, så lad dem tørre med hætten og flaskehalsen nedad så vandet kan løbe af.
VIGTIGT: Tåler ikke opvaskemaske.

Yderligere information