Ren Lykke | Graviditetsolie | 235 ml

DKK 369,00

En økologisk nærende og genopbyggende graviditetsolie. Ren Lykke graviditetsolie fugter huden, samtidig med at den gør huden så fleksibel som mulig. Olien er kløstillende og hjælper også huden med at trække sig sammen igen efter graviditeten.

Før graviditetsolie

Brug olien før en evt. graviditet, for at fugte huden og gøre den klar til at udvide sig. Jo mere fugtet huden er, jo bedre kan den strække sig uden at huden skades. Brug den på alt som vokser, som typisk barm, hofter, mave, men der er ingen regler, så kan bruges på hele kroppen.

Under graviditet

Huden vil blive udfordret under en graviditet. Huden kan te sig på alle mulige måder under en graviditet og her er der brugt alle de olier der eks. virker kløstillende, beroligende, mindsker sensitiv hud, mindsker tørhed osv. Kan også bruges intimt til at masserer mellemkødet.

Efter graviditetsolie

Huden skal hjælpes på vej til at trække sig sammen. Brug gerne nogle minutter til at massere eks. maven, så blodcirkulationen øges. Graviditetsolien er også god til kejsersnit ar. Så snart arret er lukket kan vi anbefale at du massere det godt, for at arret ikke bliver for fast og spændt.

Yderligere information

Indhold:

Carthamus Tinctorius Seed Oil (tidselolie)
Prunus Armeniaca Kernel Oil (abrikosolie)
Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobaolie)
Persea Gratissima Oil (avocadoolie)
Adansonia Digitata Seed Oil (baobabolie)
Macadamia Integrifolia Seed Oil (macadamiaolie)
Punica Granatum Seed Oil (granatæbleolie)
Rosa Canina Fruit Oil (hybenolie)
Cocos Nucifera Oil (kokosolie)
D-mixed Tocopherol (e-vitamin)

Yderligere information