Hyaluronic Eye Complex | 10 ml

DKK 169,00

En dejlig kølende øjencreme med hyaluronsyre, der hjælper med at reducere rynker, hvilket gør at huden ser yngre ud og får en bedre udstråling. Indeholder stamceller fra tropiske planter, der hjælper med at mindske synligheden af poser under øjnene, stramme op og lysne i de fine områder omkring øjnene. Velegnet til alle hudtyper.

Indeholder 10 ml.

ANVENDELSE:
Påføres nænsomt området omkring øjnene.

For at få det optimale ud af din Hyaluronic Eye Complex skal du sørge for at ryste den grundigt inden du benytter den. Ved at ryste rolleren sikrer du at det fine indhold er jævnt fordelt rundt på metalkuglen. Hold din roller som du holder på en pen (tip nedad) med låget på og ryst den godt. Mængden af indhold der kommer ud af rolleren skal være lige nok til at efterlade huden fugtet og dækket af en tynd film. Varm nænsomt rolleren mellem håndfladerne hvis den har været opbevaret et særligt koldt sted. Kan bruges morgen og aften eller i løbet af dagen som en kølende forfriskning til trætte øjne.

Yderligere information

INGREDIENSER: Aqua (water), Aloe Barbadensis Leaf Water*, Glycerin*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Sodium Hyaluronate, Polianthes Tuberosa Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Amorphophallus Konjac Root Powder, Sodium Levulinate, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Sodium Anisate, Citric Acid, Sodium Benzoate. *ingredients from organic farming

Yderligere information