Tilbud

BAD MIG I KÆRLIGHED

DKK 418,00 DKK 330,00

Pakkens indehold:

1 x KRAES Babybad Havre og Dødehavssalt

1 x KRAES Massageolie Abrikos  & Baobab

1 x Naturlig Olie Vaskehandske Økologisk Bomuld

1 x MagiCare Tryllesalve

En mild og allergivenlig babypakke med musthaves til det kærlige babybad og babymassage, samt tryllesalven som er en rigtig universal-salve til hele familien og som især er god til at forebygge og lindre røde babynumser.

Bestil et håndskrevet kort og fin indpakning, hvis du vil give pakken som gave til for eksempel babyshower eller som barselsgave. Noter det blot i kommentarfeltet, når du bestiller pakken. Gaven kan sendes direkte til modtageren.

Yderligere information

KRAES Babybad Havre & Dødehavssalt. Havre fremmer en normal ph-værdi, beroliger og lindrer huden mens dødehavssaltets unikke indhold af mineraler og vitaminer blødgør huden, stimulerer blodcirkulationen og reducerer rødme. 200 g.

KRAES Massageolie Abrikos  & Baobab til babys sarte hud, med gode olier der efterlader huden silkeblød og fugtmættet .150 ml.

NATURLIG OLIE Vaskehandske Økologisk Bomuld er fremstillet i 100% økologisk bomuld og bevarer sin gode absorbering, blødhed, farve og form efter vask. God til babys sarte hud.

MAGICARE Olivias Tryllesalve Økologisk er den bedste og reneste salve til bleområdet og iøvrigt en naturlig universalsalve til hele familien. God til tør og sart hud. 50 ml.

! Se de fulde ingredienslister og brugsanvisninger/anvendelsesmuligheder på de enkelte, specifikke produkter i webshoppen.

Yderligere information