Termokopper & Sugerør

Nyd en varm kop kaffe, eller te på farten med de skønne CUP2GO termokopper fra danske AYA&IDA. Med sit praktiske låg kan termokoppen let åbnes og lukkes med én hånd.

Bæredygtige og stilrene produkter i de smukkeste farver fra AYA&IDA, kan bruges igen og igen!
De genanvendelige sugerør i rustfrit stål er perfekt til smoothie og skønne drinks.

Shop termokopper og sugerør her.

CUP2GO Termokopper

Med termokoppen CUPTOGO fra danske AYA&IDA har du altid varm kaffe og te ved hånden, hvad enten du er på farten, på arbejde, hjemme, eller et smut forbi din lokale kaffebar. En lækker termokop i smukt design der ikke går på kompromis med hverken kvalitet og funktionalitet.
Termokoppen er praktisk og nem at åben og lukke med én hånd. Men en smal åbning i låget er den både nem at drikke af, samtidig med at den sikre dig, at den varme drik forbliver i koppen, hvis den bliver rystet eller vælter.

CUP2GO kopperne er udviklet på samme måde som de populære drikkeflasker fra AYA&IDA, med sider af dobbeltvæggede kobber der gør at kaffen bliver holdt varm hele dagen, samtidig med at sikre at du kan holde på koppen uden at brænde dig. Den er fremstillet i rustfrit stål 18/8 som er fødevargodkendt og desuden fri for hormonforstyrrende stoffer og BPA.

Termokopperne fås i 2 størrelser på 500 ml og 380 ml. Den store kommer i Matte Black og Tropical Green. 380 ml fås i farverne Butter Yellow, Cream Beige, Matte Black og Tropical Green, hvilket passer til de smukke drikkeflasker som du kan købe her.
Størrelsen og formen på CUP2GO er udviklet så de passer til de fleste kopholder i bilen, på cyklen og barnevognen. De ligger godt i hånden og med den lækre powercoating, er den yderst holdbar og giver et stilrent og unikt look. Alle termokopper kan komme i opvaskemaskinen.

For hver solgte termokop eller drikkeflaske fra AYA&IDA, donere de 100 liter rent vand til børn i nød gennem UNICEF.

Genanvendelige sugerør i tidsløst design

AYA&IDAs genanvendelige sugerør i stål kommer med og uden knæk, i farverne silver og rose gold. De kommer i et flot design som giver et lækkert touch til din iskaffe, smoothie eller drink. De er nemme at bruge for både små og store i hjemmet og kan komme direkte i opvaskeren efter brug. De kommer i et udvalg af almindelige sugerør til sodavand, mælk, juice eller vand og et lidt tykkere sugerør til smoothies. 

Ved at bruge genanvendelige sugerør i stål viser du omtanke for miljøet. Du får et holdbart kvalitetsprodukt forenet med omtanke for miljøet og den næste generation. En bæredygtig og æstetisk smukt produkt der kan bruges igen og igen.

AYA&IDA er en dansk virksomhed som producere bæredygtige, miljøvenlige og genanvendelige hverdagsprodukter der er nemme at have med på farten.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Få inspiration til selvkærlige plejeritualer og babycare – og hold dig samtidig opdateret på nyheder og tilbud