Drikkeflasker & Madbeholder

Det danske firma AYA&IDA har designet praktiske og bæredygtige drikkeflasker og madbeholdere i et smukt og tidløst design.

De holdbare og genanvendelige produkter er til familien på farten med omtanke for miljøet og skabt i de smukkeste farver. Madboksen og termoflasken holder mad og drikke varm og kold, så du og familien kan nyde på turen, til træning, på job, eller i skoletasken.

Drikkeflaske med termoeffekt

Når du skal ud af døren er det rart at have en drikkeflaske med. Drikkeflaskerne fra danske AYA&IDA er ikke bare praktiske – de er tilmed smukke med et fint og enkelt design. De er nemme at have med i dit net, sportstaske, pusletaske eller i bilen og hjælper dig på vej mod en grønnere hverdag.

Drikkeflaskerne er super praktiske og har en termoeffekt der gør, at de kan holde drikke kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Det betyder du kan tage vand med på farten, som holder den kolde temperatur, så du kan slukke tørsten i dejlig koldt vand – og din kaffe eller måske vandet til sutteflasken forbliver varmt. Et bæredygtigt valg for dig og den næse generation.

Du kan tilkøbe det smarte sportslåg, så du med et klik kan drikke af flasken. Det gør det nemt at have den med til træning eller når du skal amme og slukke tørsten undervejs. 

Med en drikkeflaske fra AYA&IDA får du ikke blot en smuk termoflaske der holder varme og kolde drikke. For hver gang du fylder flasken med vand istedet for at købe en flaske vand, sparer du miljøet for 0,08 kg CO2. Det er nemlig så meget der bruges ved fremstilling af plastikflasker til vand. 

Den smarte drikkeflaske kommer i et væld af smukke farver og størrelser – så du kan finde din helt egen favorit og måske også én til barnets skoletaske eller mandens træningstaske.

Food’ie Madbeholder

AYA&IDA laver også en madbeholder med termoeffekt, der er nem at have med på farten fx når I som familie skal på tur til skoven eller på stranden og vil have varm mad med. Den kan holde maden varm i 8 timer og kold i 12 timer, så I kan være længe afsted og stadig få lidt varm mad på turen. 

Madboksen er også god at opbevare babys grød i, hvis den ikke skal spises med det samme. Så kan du pakke madbeholderen i pusletasken og have babys mad med til mødregruppe, hos bedsteforældrene eller hvis I skal en tur i zoo. 

Food’ie er et alsidigt produkt, der kan bruges af alle familiemedlemmer. Til skolebarnet der ikke er så vild med rugbrødsmadder og gerne vil spise rester af aftensmaden til frokost. Eller til dig eller din partner, der ikke har frokostordning på arbejde. Den er også god til dig på barsel, der gerne vil have kold eller varm mad med på tur, hvis du skal mødes med en veninde i parken eller andre steder hvor det er rart at have lidt mad med, så du ikke går sukkerkold. Måske er du ikke så glad for morgenmad tidligt på dagen og har brug for at pakke lidt til en formiddagssnack – så kan du opbevare frisk frugt eller fx skyr i madbeholderen. 

Madbeholderen er ikke bare praktisk – den er også virkelig flot og et super alternativ til den kedelige plastikmadkasse. Den er nem at pakke sammen med drikkeflasken, så du kan have både mad og drikke med på farten uden det bliver kedeligt, fordi det ikke holder den ønskede temperatur med de almindelige madkasser og drikkeflasker. 

 

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Få inspiration til selvkærlige plejeritualer og babycare – og hold dig samtidig opdateret på nyheder og tilbud