Aromaterapi & Eyepillows

Små kærlige plejeritualer, et øjeblik alene på badeværelset, et dejligt varmt bad, et par dråber lavendelolie, et fodbad med din favorit æteriske olie. Lad dig inspirere af produkterne herunder til selvforkælelse.

Små kærlige plejeritualer er uundværlige for at føle velvære og overskud. Bare et øjeblik alene på badeværelset med selvforkælelse med et dejligt varmt bad med et par dråber lavendelolie der vil sprede beroligende dampe, eller et fodbad med din favorit æteriske olie kan være lige det, der giver modet og gløden tilbage.

Produkterne i kategorien giver mulighed for afslapning og velvære – lad nervesystemet falde til ro med blide, skønne dufte fra din duftlampe, der fylder rummet, nogle dråber i dit fodbad, brusebad,  på hovedpuden, eller i vasketøjet.

Til dig selv eller en du holder af. En fin gaveidé til fx babyshower som en særlig gave der opfordrer til ro og velvære – noget som den nybagte mor kan nyde og sætte pris på mens hun er gravid og efter hun har født, og som hun garanteret ikke selv har tænkt på midt i bleer, barnevognsindkøb og alt det andet.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Få inspiration til selvkærlige plejeritualer og babycare – og hold dig samtidig opdateret på nyheder og tilbud