KRAES

Hos Motherly tilbyder vi lækre produkter til enhver kvinde og sit lille barn. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af produkter fra Kraes, og mangler du derfor nogle milde og gode produkter til dit barns hud? Så er du kommet til det helt rette sted. Med Kraes får du nemt ved at sørge for dit barns sarte babyhud, og du får et gladere barn, som ikke skal døje med kløe og andre former for hudsygdomme. Gør noget godt for dit barn og vælg disse lækre produkter i højeste kvalitet lavet af de fineste ingredienser.

Forkæl dit barn med Kraes

Ligesom voksne har børn også brug for god hudpleje, og hvis du før har følt babyhud, så ved du også, hvor blødt og lækkert det føles. Har du lige fået en lille ny, og vil du gerne gøre det bedste for hans eller hendes bløde hud og finde den perfekte type hudpleje, så kan du med stor fordel anskaffe nogle produkter fra Kraes. Med disse er du garanteret at din babys hud vil blive ved med at føles blød, samtidig med at huden får de mineraler, som den har brug for for at forblive fin og undgå hudsygdomme. Mange småbørn har problemer med huden, hvilket de for det meste vokser fra. Babyhud er nemlig utrolig sart de første par år, og børn udsættes desværre for utrolig meget kemi eksempelvis via kosten, i miljøet og hudplejeprodukter. Derfor findes alternativerne fra Kraes, og derfor kan du med fordel smøre dit barn ind i disse produkter, som med garanti vil give dit et gladere barn.

Fokus på børns velvære

Kraes startede da man ikke kunne finde naturlig og plejende alternativer til børns hudpleje. På den måde blev et naturligt og plejende alternativ til sæbe for små børn til. Siden da er adskillige naturlige plejeprodukter kommet til, og grundet en masse glade og tilfredse kunder fortsætter udviklingen med det formål at sørge for, at børn og babyer kan få den helt rette hudpleje uden unaturlige ingredienser, som de fortjener for at få den bedst mulige barndom.

Vælg det perfekte produkt fra Kraes

Hos Motherly er der garanti for, at du finder lige præcis det produkt fra Kraes, som du står og mangler. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag og ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på både Kraes Glade Læber, Kraes Babybad, Kraes Baby Balm og meget mere. Uanset om du leder efter noget plejende til dit barns ansigt eller krop, så kan du finde det hos Kraes. Du kan med stor fordel tilføje noget Kraes Babybad til dit barns bad, som findes i mange forskellige varianter, og som sørger for den ultimative pleje til dit barns sarte hud. Du kan også altid smøre dit barn ind i den lækre bodylotion speciallavet til børn, eller sørge for bløde læber med den fine læbepomade. Du finder også den gode Solstift, som altid er smart at give sit barn på, da solens stråler kan være hårde ved huden. Mulighederne er mange, men der er garanti for, at du gør noget godt for dit barn ved at smøre ham eller hende ind i disse fantastiske produkter.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde lækre produkter til enhver kvinde og sit barn har vi hos Motherly også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du let på hjemmesiden. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan du også læse om vores leveringstider og -priser, og hvortil vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for reklamation, fortrydelsesret, handelsbetingelser samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Få inspiration til selvkærlige plejeritualer og babycare – og hold dig samtidig opdateret på nyheder og tilbud