Bobbi Balloon

Hos Motherly tilbyder vi produkter, som enhver mor fortjener. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af produkter fra Bobbi Balloon, og mangler du derfor de perfekte produkter til dit barn? Så er du kommet til det helt rette sted. Bobbi Balloon tilbyder alt fra service til onesies, som alt sammen er ting, som din baby har brug for i hverdagen. Bobbi Balloon er et univers med produkter, der er både smukke, praktiske og af højeste kvalitet, og derfor kan du med fordel tage et kig og anskaffe disse skønne produkter til dit barn, således han eller hun kan få en god start på livet.

Bobbi Balloon – det perfekte udstyr til baby

Bobbi Balloon er et bæredygtigt brand med smukke produkter i tidløse farver lavet af silikone, der er 100% fødevarekvalitetssilikone og er BPA-, BPS-, PVC-, bly, og phthalatfri. Bobbi Balloons spisesæt kan altså med god samvittighed introduceres til dine børn. Også bideringen med træ og silikone er perfekt til de små ømme gummer, således dit barn kan få lov til at bide, alt det han eller hun vil.. Disse produkter hjælper altså både nyfødte og forældre gennem de første år. Bobbi Balloon beskriver sig selv som ”… en verden, hvor fransk elegance møder engelsk klasse og skandinavisk enkelthed.” Det er altså lækre produkter, som enhver baby og mor vil elske. Mangler du en god gave til en nyfødt baby eller kommende mor, så er disse produkter også et godt bud.

Stærke familieværdier og varm barndom

Hos Bobbi Balloon tror man på stærke familieværdier og gammeldags dyder som tillid, loyalitet og støtte. Her længes man efter fortiden og dens personligheder, muligheder og begivenheder. Man hylder arven, ”de gode gamle dage” og følelser af ”varm barndom”. Produkterne udstråler disse værdier, som skal gå i arv gennem generationer. Bobbi Balloon er en verden, hvor fransk elegance møder engelsk klasse og skandinavisk enkelhed. Med høje standarder og stor komfort søger man at skabe tidløst og langtidsholdbart babytøj, legetøj og essentials. Fokus er på design, kvalitet og bæredygtighed, som er din garanti for utrolig gode produkter.

Stort udvalg af produkter fra Bobbi Balloon

Hos Motherly er der garanti for, at du finder lige præcis de produkter fra Bobbi Balloon, som du står og mangler. Vi har nemlig sørget for, at der er noget for enhver smag og ethvert behov blandt det store udvalg, som byder på Bobbi Balloon bestik, babyhåndklæde, hagesmæk, skål og meget mere. Mulighederne er altså mange, men fælles for alle produkter er, at de er lavet i højeste kvalitet, således du og dit barn kan få glæde af dem i meget lang tid. Uanset om dit barn mangler noget at spise med, have på eller lege med, så kan du med fordel vælge Bobbi Balloon. De smarte og simple designs gør også, at de kan passe ind i ethvert hjem og til enhver baby. Produkterne findes i flotte farver som beige, merlot rød og ocean blå samt mønstre som tern. Bobbi Balloon silikone produkter er yderst populære til spisetid og legetid, og derfor kan du med fordel forkæle dit barn med disse flotte og lækre produkter.

Hurtig levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde produkter, som enhver mor fortjener, har vi hos Motherly også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du let på hjemmesiden. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. På hjemmesiden kan ud læse om vores leveringstider og -priser, og hvortil vi har mulighed for at levere. Du kan bl.a. også læse om vores regler for reklamation, fortrydelsesret, handelsbetingelser samt privatlivs- og cookiepolitik. Har du fundet et produkt, der opfylder dine ønsker og behov, er alt information inden for rækkevidde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Få inspiration til selvkærlige plejeritualer og babycare – og hold dig samtidig opdateret på nyheder og tilbud