AYA&IDA

Aya og Ida er en virksomhed, som blev startet af et forældrepar – derfor er virksomheden også opkaldt efter deres to døtre. De går meget op i at hjælpe andre og prøver hele tiden at gøre en forskel for mennesker, der ikke helt har de samme vilkår, som vi har i Danmark. Deres produkter er lavet med øje for kvalitet og design, så du både får produkt, der er flot og funktionelt, som du uden tvivl vil sætte pris på. Der bliver sat en stor ære i at forandre verden for det bedre, og det kan kun gøres i fællesskab. Derfor har Aya og Ida valgt at tage nogle initiativer, som gavner hele verden.

Bæredygtighed er en stor del af identiteten hos Aya og Ida

Bæredygtighed er et vigtigt emne for Aya Ida som virksomhed, og de går meget op i, at børn skal vokse op i bedst mulige vilkår. Det er derfor, at de for hver Aya og Ida produkt de sælger, donerer 100 liter rent vand til udsatte børn i Afrika. De er meget stolte af at kalde sig UNICEF Erhvervshjælper, da de mener, at det er vigtigt at hjælpe andre.

Faktisk har de ligefrem gjort det til deres mission at hjælpe udsatte børn, og de håber derfor også, at du vil hjælpe dem ved at købe nogle af deres produkter – overvej fx en Aya og Ida drikkedunk. Du hjælper dem ikke blot med at vækste som virksomhed, men du hjælper også tusindvis af små børn nede i Afrika, som virkelig har brug for alt den hjælp, de kan få.

Deres produkter er desuden en sammensætning af design, funktionalitet og elegance, der alle er forbundet med en mission - nemlig at lette jorden fra den overdrevne mængde plastaffald. Aya og Ida mener nemlig, at deres produkters livscyklus skal være cirkulær fremfor lineær. Derfor er deres produkter lavet af naturmaterialer, som kan genanvendes i stedet for at de ender op på en losseplads, når produkternes levetid er ved at nå sin ende. En termokop fra Aya og Ida kan du for eksempel have glæde af i mange år frem.

Topkvalitets produkter fra Aya og Ida

Du behøver dog aldrig at betvivle kvaliteten, når du køber nogle produkter fra Aya og Ida. De bestræber sig efter altid at tilbyde produkter i den bedst mulige kvalitet til de bedste priser samtidig med, at der er stor fokus på bæredygtighed. Du kan derfor altid være sikker på at finde de bedste produkter fra Aya Ida, som vil bringe dig glæde og ekstra overskud i hverdagen.
Med deres Aya og Ida drikkeflaske kan dit vand fx forblive koldt i op til 24 timer, hvilket er perfekt til at fylde om morgenen og medbringe resten af dagen, hvor end du nu skal hen. Udover en drikkedunk kan du også få mange andre produkter hos Aya and Ida, hvor deres CUP2GO er et fantastisk alternativ til engangskoppen. Så hvis du går op i kvalitet og bæredygtighed, skal du helt klart vælge Aya og Ida.

Et stort udvalg af Aya og Ida produkter hos Motherly.dk

Ved at vælge Aya og Ida produkter, kan du vælge imellem mange forskellige modeller og designs til overkommelige priser. Der er fokus på kvalitet i alle deres produkter, hvad end det er en Aya og Ida termoflaske eller det er deres Food’ie. Med det konstante fokus på kvalitet og bæredygtighed, kan du være sikker på, at der er tænkt på alle de små detaljer, når du køber nogle af deres produkter.
Fornem service og lynhurtig levering
Motherly er et univers fyldt med økologiske og naturlige produkter, der henvender sig til den kvalitetsbevidste mor. Vores sortiment byder derfor på familievenlige produkter, der kan bruges af både store og små. Vores produkter fra Aya og Ida er fx perfekte til dig, der ønsker at vælge bevidst og miljøvenligt. Vores udvalg her på siden spænder bredt, og har du spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan give os et kald på 42 70 72 71, eller du kan skrive en mail til os på info@motherly.dk. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Få inspiration til selvkærlige plejeritualer og babycare – og hold dig samtidig opdateret på nyheder og tilbud